Unitrade
Unitrade

Üdvözöljük honlapunkon!

UniTradeAz UniTurn Kft. (korábbi nevén UniTrade M&M Kft.) családi forgácsoló műhelyként kezdte meg működését 1996-ban, s napjainkra egy több mint 150 főt foglalkoztató, az oktatásra és utánpótlásra is nagy hangsúlyt fektető, valamint a kutatás-fejlesztés területén is élen járó cégcsoporttá nőtte ki magát. A cég indulásától fogva folyamatosan fejleszti, korszerűsíti telephelyét, gépparkját és technológiáját, így az alkatrészek gyártása jelenleg a több mint 4 ha területű kunszentmártoni telephely mintegy 4500 m2-es klimatizált gyártócsarnokában korszerű, számítógép-vezérelt termelő berendezésekkel történik.
Az UniTurn Kft. az ISO 14001:2004, az ISO 9001:2008 valamint az autóipari ISO/TS 16949:2009 szabványok szerint működik.
Vállalatunk fő tevékenysége fémforgácsolás, ezen belül elsősorban esztergálás, köszörülés, mángorlás. Nemzetközi nagyvállalatok beszállítójaként, főként CNC és automata esztergagépes kapacitással, akár egy mikronon belüli poligon mentes körlakot biztosító köszörülési technológiával, tízezrestől akár milliós nagyságrendig gyártunk forgácsolt és sajtolt fém alkatrészeket a műanyag-, villamos-, háztartási gép-, elektronika-, medicina-, gépjármű-, és ezen belül az autóipar számára.

Fontosabb termékeink:

  • tengelyek háztartási gépekhez – akár poligonmentes, 1μm belüli köralakkal
  • tengelyek kisebb villanymotorokhoz autóiparnak
  • nagy pontosságú villanymotortengelyeket az elektronikai iparnak
  • speciális autóipari perselyeket és csapok
  • speciális csavarokat és kötőelemek, gázszelepek és csatlakozók
  • műanyagba besüthető anyák
  • orvostechnikai alkatrészek
Dinamikus növekedésünket humán erőforrásunk továbbképzésével, technológiáink, gyártókapacitásaink folyamatos fejlesztésével, valamint a cégben rejlő innovációs lehetőségek minél hatékonyabb kihasználásával kívánjuk fenntartani. Távlati célunk vezető beszállítóvá válni az elektromos és nagy fordulatszámú hajtásrendszerek alkatrészeinek gyártása terén; a precíziós fémmegmunkálási technológiákkal, speciális képességekkel, innovatív megoldásokkal, a partnerekkel közös fejlesztésekkel, megbízhatósággal és rugalmassággal elnyerni az ipari ügyfelek elégedettségét.
Pályázatok


palyazat_info_blokk

Bemutatkozó videó

 

 

Prezentáció

 

 

Karrier

 

Aktuális állásajánlataink megtekintéséhez kattintson ide!
Jelentkezési lapunk letöltéséhez kattintson ide!

Tanusítványok

 

 

Kapcsolat

 

Központ:
5440 Kunszentmárton, Vég utca 25.
Tel.: +36 56 560 020
Tel.: +36 56 462 365
Fax.:+36 56 462 268