Unitrade
Unitrade

Társadalmi szerepvállalás

Vállalatunk ugyancsak nagy hangsúlyt fektet a társadalmi szerepvállalásra, célja minél több alkalmazott számára munkalehetőség és emberközpontú munkakörülmények biztosítása. Az UniTurn Kft. (korábbi nevén UniTrade M&M Kft.) legnagyobb értékének az elkötelezett, megfelelően képzett embert tekinti. A megfelelő szakmai utánpótlás biztosítására törekedve éppen ezért 2006-ban gyakorlati oktatóprogramot indítottunk gépi forgácsoló szakmában. A képzésben jelenleg 42 tanuló vesz részt, a program sikerességét a diákok a Szakma Sztárja Országos Versenyen elért első és ötödik helyezései igazolják. A képzés magas színvonalának biztosítása céljából 2013-tól duális képzési forma került bevezetésre, a további cél pedig az oktatási intézményekkel együttműködve a szakmunkásképzéstől a mérnökképzésig átfogó oktatási program biztosítása.
Szponzoráció
keziA cég szponzorációs tevékenysége is igazolja felelős társadalmi szerepvállalását. Vállalatunk a Kunszentmárton UniTurn KSK kézilabda csapat névadó szponzora.A csapat a megyei bajnoki cím megszerzése, és az NB II-be való feljutás elismeréseként 2011-ben megkapta a PRO COMMUNITATE URBIS Emlékérem kitüntetést, amelyet a város kisebb közösségei érdekében végzett eredményes, és önzetlen tevékenység elismeréseként adott ki a képviselő testület. Büszkék vagyunk szponzorált csapatunk eddigi eredményeire, és bízunk benne, hogy a jövőben is hasonlóan szép sikereket érnek el, melyhez mi is hozzájárulhatunk.
Támogatás
A kultúra területén az igényes, társadalmi és kulturális értékeket képviselő rendezvényeket, programokat és kezdeményezéseket támogatjuk szívesen. Vállalatunk számos városi és regionális családbarát és kulturális rendezvény illetve program támogatója és résztvevője.
varosnapvarosnapvarosnap
Pályázatok


palyazat_info_blokk

Bemutatkozó videó

 

 

Prezentáció

 

 

Karrier

 

Aktuális állásajánlataink megtekintéséhez kattintson ide!
Jelentkezési lapunk letöltéséhez kattintson ide!

Tanusítványok

 

 

Kapcsolat

 

Központ:
5440 Kunszentmárton, Vég utca 25.
Tel.: +36 56 560 020
Tel.: +36 56 462 365
Fax.:+36 56 462 268